De magnetische rits

Wij introduceren de magnetische rits (of MagZip). Deze rits is ideaal voor personen met een beperking die moeilijkheden hebben om een gewone rits te gebruiken. Bij een gewone rits moeten de onderste delen in elkaar worden geschoven om de rits te kunnen sluiten. Dit is niet altijd eenvoudig en kan voor sommige personen een probleem vormen.

Met de magnetische rits klikken de onderste delen magnetisch in elkaar zodat men enkel nog de rits moet dichtdoen met de schuiver.
Deze rits is ook ideaal voor personen die veel met handschoenen aan moeten werken en zodanig hun rits moeilijk kunnen sluiten.

Deze rits is te verkrijgen van 30cm t.e.m. 70cm in stappen van 5cm. We hebben deze momenteel in 4 kleuren: zwart, gebroken wit, donkerblauw en kaki. Indien gewenst kunnen wij deze rits ook verkorten tot de gewenste lengte. Men kan deze ritsen vinden in onze winkel, of ook in onze webshop https://stoffen-mercerieshop.be/naaibenodigdheden/ritsen/magnetische-ritsen-magzip.html.

Wij kunnen ook instaan voor het vervangen van uw gewone rits door een magnetische rits in uw kledij. Heeft u vragen, aarzel niet om ons te contacteren.