Home > Diensten > Bedrukken en borduren van textiel

Bedrukken en borduren van textiel

Bij Perfecta kan je terecht voor het leveren en bedrukken/borduren van textiel zoals t-shirts, sweaters, polo’s, petjes,… Ook gagdets zoals paraplu’s, muismatjes, handdoeken en andere relatiegeschenken voorzien we van een unieke bedrukking. Kortom, elke textielvorm krijgt een persoonlijk tintje bij ons.

We gebruiken verschillende technieken om textiel te bedrukken. In overleg met de klant gaan we altijd voor de voordeligste en mooiste oplossing.

Wij kunnen de volgende technieken aanbieden: 

Bedrukken:

Zeefdruk transfer: Hierbij wordt het logo via zeefdruk op een speciale drager gedrukt en voorzien van aan lijmlaag. Dit logo wordt dan onder hoge temperatuur op de kledij gedrukt. Het grote voordeel hierbij is dat er een groot aantal logo's in één keer kunnen aangemaakt worden en gebruikt worden wanneer nodig. Dit laat toe om de aankopen in de tijd te spreiden. 

(Print)Flex: bij logo's in één kleur worden deze uit een flex-vel gesneden en onder hoge temperatuur op de kledij gedrukt. Wanneer het over een zee complex logo gaat, printen we het logo op speciale flex zodat we full-color logo's kunnen aanbieden. Deze logo's zijn zeer goed wasbestendig.

Sublimatie: deze techniek is enkel mogelijk bij (witte) polyester kledij en wordt ook gebruikt voor het bedrukken van muismatjes, tassen, enz.

Borduren: 

Bij borduren wordt het logo door middel van een professionele borduurmachine op de kledij geborduurd. 

Een aantal van onze realisaties kan u vinden onder het menu 'Realisaties'.

Om bij bedrukken of borduren tot het beste resultaat te komen, vragen we dat onze klanten een afbeelding of logo digitaal aanleveren in de hoogste kwaliteit. Indien nodig, begeleiden we je daarbij. Wil je meer info of een gratis offerte, neem dan gerust contact op met ons.