Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen op maat bij Perfecta Deinze.

Bij ons kan u terecht voor vouwgordijnen op maat. Zowel in klassieke, landelijke als in moderne interieurs zorgen vouwgordijnen voor een gezellige en warme look. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

De vouwgordijnen op maat kunnen als compleet systeem kant en klaar worden geleverd. Dit betekent dat u het optreksysteem (katrol met touwtjes) en de gordijnen zelf in één compleet samengesteld geheel ontvangt. U dient enkel de meegeleverde klikhouders vast te schroeven in uw gordijnbak en het systeem in de houders te klikken. U dient enkel zelf voor de vijsjes te zorgen :-).

Heeft u reeds een systeem voor vouwgordijnen en is uw stof aan vervanging toe, dan kunnen wij ook enkel de stof leveren. Deze wordt dan op maat gemaakt, inclusief de velcro strip bovenaan, de tunnels om uw ijzeren ronde latjes in te schuiven en een onderste boord om de onderste ijzeren lat in te schuiven. Zo zit u zeer snel in het nieuw zonder de extra kost van een systeem.

Kom gerust langs in onze winkel met de maten van uw ramen. Wij kiezen samen de stof en binnen enkele dagen krijgt u een complete offerte. De levertermijn bedraagt ong. een 3-tal weken. Indien nodig kunnen wij de juiste maten ook bij uw thuis komen opmeten na bestelling. Zo bent u zeker dat de vouwgordijnen perfect passen binnen de ramen.

Heeft u nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren via onze contactlink https://perfectadeinze.be/contact/